Əkinçilik ET İnstitutunun elmi kitabxanası müntəzəm olaraq elmi mərkəz və kitabxanalarla əməkdaşlıq edərək yeni elmi nəşrlərlə təmin olunur. İnstitut əməkdaşlarının elmi-tədqiqat işlərinin nəticələri müxtəlif elmi nəşrlərdə dərc olunur, kitablar, broşurlar, monoqrafiyalar, tövsiyələr və s. nəşr olunur.
Əkinçilik ET İnstitutunun 2020-ci ilə dair fəaliyyəti haqqında
M Ə L U M A T
Çıxışlar |
Elmi əsərlər |
Fermer təsərrü-fatlarına köməklərin sayı |
Konfrans və tədbirlərdə iştirak edən əməkdaşların sayı |
|||||||||||
Televiziya və radio çıxışlar |
Xarici mətbuat |
Yerli mətbuat |
Kitab və ya kitabça
|
Monoqrafiya |
Məqalələr |
Elmi əsərlər məcmuəsi |
Tövsiyə |
Tezis |
Plakat |
Buklet |
||||
|
|
Qəzet |
Jurnal |
|||||||||||
Qəzet |
Jurnal |
|||||||||||||
24 |
1 |
16 |
5 |
13 |
2 |
1 |
34 |
18 |
14 |
24 |
|
2 |
32 |
39 |
HAZIR Qarabaşaq Bitkisinin Becərilməsinə Dair by Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu on Scribd
HAZIR Uzunlifli Kətan Bitkisinin Becərilməsinə Dair by Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu on Scribd
HAZIR Yağlı Kətan Bitkisinin Becərilməsinə Dair by Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu on Scribd
Qarğidalinin Dən Üçün i̇ntensi̇v Texnologi̇ya i̇lə Becəri̇lməsi̇nə Dai̇r by Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu on Scribd
Tütün kitabca 2021 by Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu on Scribd
Tütün kitabca 2021 by Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu on Scribd
Hazir Buğda Bi̇tki̇si̇ni̇n Böyümə Və i̇nki̇şaf Fazalari-metodiki Tövsiyyə-2 by Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu on Scribd
HAZIR Qarğıdalı Bitkisinin Becərilmə Texnoloqiyasına Dair by Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu on Scribd
HAZIR Yumşaq Buğdalarin Çörək Keyfiyyətinə Dair by Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu on Scribd